sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Lasten kakkuja menneiltä vuosiltaVieressä ihka ensimmäinen (ja toiseksi viimeinen) ihmishahmokakkuni. Tämä meni pienen pojan ristiäisiin jo monta vuotta sitten.Alla Alfredin ja Kasperin ristiäiskakut. Näihin kakkuihin löysin mallin englantilaisesta kakkulehdestä. Haasteellinen kakku, mutta tekijä ja lasten vanhemmat olivat tyytyväisiä.
Tässä kolme erilaista Hello Kitty -kakkua. Viereinen vaaleanpunainen oli pienehkö kakku, kermareunuksiset suurempia. Hello Kitty -hahmo on söpö ja pikkutytöt pitävät siitä.

4 vuotta täyttävällä Islalla oli selkeä toive, hän halusi Nuuskamuikkusen kakun päälle. Täytyy tunnustaa, että kyseinen hahmo ei ollut minulle tuttu. Onneksi työpaikalta löytyi mallikappale muumihahmojen joukosta. Kakun päällä Nuuskamuikkunen istuu nurmikolla virtaavan veden vierellä. Kuulin jälkeen päin, että kakkuun oli lisätty onki Islan isoisän toimesta :)
Lumiukon sisältä löytyi punajuurisuklaakakku. Silikonivuoan löysin monta vuotta sitten Lidlistä, josta leipoja tekee aina silloin tällöin joitain löytöjä.

Lumiukon naaman sai kummityttö 7-vuotislahjaksi, toiveesta. Idea taitaa olla Ullanunelman blogista jonkun vuoden takaa. Jos en väärin muista :)Pienet sammakot -kakku tehtiin yhdessä Lotan kanssa Lotan veljelle 9-vuotislahjaksi. Pikkupoikaa järven rannalla asuvaa poikaa kiinnostivat, siispä siitä idea.


Tässä kaksi 1-vuotiskakkua. Eemelille toivottiin nallea, koska ristiäiskakussakin oli (ylimmäinen kuva). 

Rafaelin kakun päälle tuli nalle leikkimään tennispalloilla.

Joonan lempilelu oli sininen muoviauto. Yritin tehdä niin näköisen, kuin kuvan perusteella oli mahdollista. Kelpasi!Alf taas halusi kalan. Ei mitään oikean kalan näköistä, oli äidin ohje minulle. Tällainen siitä tuli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti